HAVEPLAN – STOR ELLER LILLE

En hyggelig og nem have, tilplantet så der ingen plads er til ukrudtet.

En hyggelig og nem have, tilplantet så der ingen plads er til ukrudtet.

En god planteplan = det bedste resultat

Drømmen om et nyt bed, måske en fornyelse af hele haven, kan hurtigt ende i at der famles i “blinde” til højre og venstre. Uden større plantekendskab bliver man hurtigt “afsporet”. Hvor enkel skal haven være, hvor mange planter pr. m2, hvor høje og brede? Skal de være stedsegrønne, eller skal der være smukke høstfarver på de løvfældende. I havecentret synes man jo om de fleste af planterne, og så er det impulskøbene tager over. Hjemme i haven står man senere med potterne, og er i vildrede om hvor de skal plantes.

Kender du situationen? Den kan du undgå ved at få rådgivning og en tegning med planterne placeret det helt rigtige sted.

Jeg kommer når du “kalder”! I fælleskab gennemgår vi dine ønsker. Så tegner jeg bedene og placerer planterne på tegningen. Det er slet ikke så dyrt som du tror. Jeg beregner 475,00 pr. time hos dig, Hertil et aftalt kørselsgebyr til dækning af omkostningerne. Slutbeløbet tillægges moms. De fleste opgaver klares på stedet i samarbejde med dig og normalt inden for 3-5 timer. Jeg kommer i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ring og få en aftale på tlf. 3513 6053, eller send en mail (rhodospecialisten@mail.dk) med dit telefonnummer.

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 400 Rhododendron i haven. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 17 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 10.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i AKTUELT NYT, Artikler, Gode råd og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til HAVEPLAN – STOR ELLER LILLE

  1. Joshua Gray siger:

    I searched for this title and found this, never thought i’d find my answer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s