ABELIOPHYLLUM DISTICHUM – SNEFORSYTHIA – anskaffelsen

Mandelduften i marts bebuder forårets komme

Der har været en del reaktion på artiklen om “Sneforsythia”. Hvor kan den anskaffes? Jeg var godt klar over, at den ikke var “hyldevarer” i alle plantecentre. Men købes det kan den! Stedet er:

OVERDAM PLANTESKOLE, Agiltevej 11, 2970 Hørsholm. Tlf: 4586 0841

Planteskolen er verdenskendt for sin produktion af flotte prydgræsser. Dertil kommer en del mere sjældne stauder, og altså Abeliophyllum distichum, især den “Rosa” foretrukne form i England. Overdam planteskole har detailsalg, men også engrossalg til planteskoler og havecentre. For de som har lyst til at besøge en rigtig “gammeldags” planteskole, er stedet en oplevelse – ikke mindst med mere end 100 flotte forsk. græsser.

 

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 400 Rhododendron i haven. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 17 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 10.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i AKTUELT NYT, Andre træer og surbundsbuske, Artikler, Gode råd og tagget . Bogmærk permalinket.

2 svar til ABELIOPHYLLUM DISTICHUM – SNEFORSYTHIA – anskaffelsen

  1. I Jylland kan den skaffes her http://www.loenbaek.dk/planter/abeliophyllum-distichum.html
    man kan ringe og få den sendt eller tage på besøg, en spændende planteskole som ligger ved Holstebro.
    Venlig hilsen
    Lisbeth

  2. Kristian siger:

    Anja skrev til mig at i også har den på Aldersvhvile Planteskole :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s