LOG IND PÅ FOLLOW – OG FÅ ALLE INDLÆGGENE

Næsten 150.000  benyttede sig af denne blog i 2018

Hvis du synes det jeg skriver, er værd at læse om, så log ind på FOLLOW knappen foroven i højre side af din skærm. Når du følger anvisningerne, efter at have trykket på knappen, vil du automatisk få en mail, hver gang jeg skriver. Jeg kan ikke følge med i, hvem der læser mine indlæg. Er du en dag træt af bloggen, kan du lige så enkelt melde fra.

DSCF3662

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 450 Rhododendron i haven, heraf mange vildarter. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 20 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 30.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i AKTUELT NYT, Artikler, Gode råd, Haveportrætter, Nyheder Rhododendron, Rhododendron, Rhododendronportrætter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til LOG IND PÅ FOLLOW – OG FÅ ALLE INDLÆGGENE

 1. Gert Garmund siger:

  Tak til al info. Jeg sluger det råt. Rhododendron universet er fantastisk at få øjnene op for. ;-))) Mvh Gert Garmund

 2. Hej Niels och God fortsättning på det nya året!

  Jag är så glad att jag hittade din informativa blogg och jag har satt upp dig på min blogglista så varje gång du gör ett nytt inlägg så ser jag det omgående.

  Jag läser mer än gärna allt du skriver och det finns så mycket kunskap att hämta i din blogg.

  Hälsningar

  /Gunilla

 3. Til Gunilla og Gert! Jeg siger tak for de pæne ord, det varmer altid, at vide,at ens indsats ikke er spildt. TAK

 4. Tak Gunilla for din opbakning. Jeg bestræber mig på at skrive så seriøst som muligt, istedet for blot at “fylde på”, for at se særlig aktiv ud. Når jeg vælger plantportrætter, er det for at oplyse om en plante, som er særlig god, eller for at provokere til en efterspørgsel, der i sidste ende kunne få planteskolerne til at have et bredere sortiment.

 5. Tak for dine kommentarer. Jeg har ikke været flink til at besvare alle lige godt. Din helt gamle forespørgsel: Jordbærplanter er næsten lige så voldsomme som bunddække.
  Lyng er fint. Hedera og jordbær har stort rodnet som breder sig på bekostning af rhododendron. Lyng har beskedent rodnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s