DEN 14. MARTS 2015 – R. SUTCHUENENSE

Så blomstrer de første Rhododendron

R. sutschuenense i udspring den 14.03.2015. Om få dage lyser de renhvide blomster med blodrød gane op mellem de lang smalle blade.

R. sutschuenense i udspring medio marts. Om få dage lyser de renhvide blomster med blodrød gane op mellem de smalle blade.

Se artiklen om R. sutchuenense her på bloggen, og bliv fristet til at komme tidligt i gang med rhododendronsæsonen. De rosa knopper afslører renhvide blomster med let duft.

Læs selve artiklen:
https://rhodospecialisten.wordpress.com/2012/03/17/rhododendron-sutchuenense/

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 450 Rhododendron i haven, heraf mange vildarter. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 20 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 30.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i AKTUELT NYT, Artikler, Gode råd, Hvide Rhododendron, Rhododendron, Rhododendron med duft, Rhododendronportrætter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s