GODT HAVENYTÅR 2020

Tak for den overvældende interesse i 2019

Med stadig flere følgere, og dage med over tusind “hits” på min blog, kan jeg ikke undgå at blive ansporet til at skrive nye indlæg.                                                                                                Mit samarbejde med nogle af nordeuropas bedste producenter af planter, samt egne erfaringer, er baggrunden for artiklerne.                                                                                Miljøet betyder uendeligt meget for os alle. Jeg følger udbuddet af sygdoms- og insektmidler via direkte formidling. Således er alle produkter omtalte i denne blog, altid det nyeste godkendte og mest miljørigtige.

I løbet af vinteren har jeg planer om at skrive flere planteportrætter – også et par artikler til “haveportrætter” er planlagt. Denne kategori bliver læst af rigtig mange. Tanken med disse portrætter, er at give inspiration, ikke til hele haver, men til genbrug af små idéer. En anden kategori jeg vil anbefale at besøge er “inspiration”. Den indeholder billeder og korte tekster som beskrivelse, når jeg f.eks. på et havebesøg oplever et og andet, som jeg synes bør “gives videre”.

RIGTIG GODT NYTÅR

Vores egern dele foderhus med fuglene. Den løfter toppen af, og henter maden op fra foderskakten. Vi har fastgjort toppen med en kæde, så vi slipper for at lede efter den på jorden.

 

 

 

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 450 Rhododendron i haven, heraf mange vildarter. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 20 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 30.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i Artikler, Rhododendron og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 svar til GODT HAVENYTÅR 2020

  1. tove secher siger:

    Kære Niels Vi nyder også vore grønne rhodo, ligesom jeres gør forskellighden meget , farveforskel, bladstørrelse, knopper i forskellig farve og størrelse,skønt. Jeg nyder også det vinter grå vejr de skønne gråtoner, og skovens skulpturelle stammer, der er meget at se p Rigtig godt nytår.

    Sendt fra min iPad

    > Den 29. dec. 2019 kl. 15.27 skrev AT HAVE EN HAVE : > > >

  2. Marie siger:

    Godt nytår og tak for dine informative indlæg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s