CORONA SITUATIONEN

Aldershvile planteskole holder åbent – og den nye rhododendron afdeling bliver rost af alle kunderne.

JEG MÅ MELDE FRA PÅ DE AFTALTE DAGE, DA JEG ER I RISIKOGRUPPEN MED NEDSAT LUNGEKAPACITET, GRUNDET MIN POLIO SOM DRENG. Jeg er blevet kontaktet af flere angående plantevalg. I ER VELKOMMEN TIL AT RINGE PRIVAT PÅ 3513 6053.  Små skitser over bede vil jeg også gerne hjælpe med. Send en tegning med mål og ønsker: rhodospecialisten@mail.dk   For et beskedent beløb på 500-1000 kr. vil jeg returnere en skitse med det rigtige og mest spændende plantevalg. Større problemer må vi vente med, til jeg igen kan køre ud til jer.

Aldershvile Planteskole har åbent, og i den helt nye Rhododendron afdeling er der mere end 500 forskellige arter og sorter. Mange er nye!

Kom godt ud på den anden side af dette mareridt. 

Mange hilsner, Niels

 

 

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 450 Rhododendron i haven, heraf mange vildarter. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 20 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 30.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i AKTUELT NYT, Artikler. Bogmærk permalinket.

2 svar til CORONA SITUATIONEN

 1. Karsten Boye Nielsen siger:

  Klog beslutning og fornem service.

  Venlig hilsen Karsten Boye Nielsen Jægersborg Alle 53A Dk 2920 Charlottenlund Mobil: +45 21217475

  ons. 25. mar. 2020 11.11 skrev AT HAVE EN HAVE :

  > rhodospecialisten posted: “Aldershvile planteskole holder åbent – og den > nye rhododendron afdeling bliver rost af alle kunderne. JEG MÅ MELDE FRA PÅ > DE AFTALTE DAGE, DA JEG ER I RISIKOGRUPPEN MED NEDSAT LUNGEKAPACITET, > GRUNDET MIN POLIO SOM DRENG. Jeg er blevet kontaktet af fle” >

 2. Lars Rex siger:

  Hej Niels.

  Take care🦠👍🏻

  Hils Suzanne♥️

  Kh Lars

  Sendt fra min iPhone

  > Den 25. mar. 2020 kl. 11.11 skrev AT HAVE EN HAVE : > > >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s