GODT HAVENYTÅR 2022

Tiden er inde til igen at ønske hinanden ET GODT NYTÅR. Det er ved at være en tradition, som startede for, tror jeg, 10 år siden. Men da jeg ikke har gemt de små indlæg fra mere end de seneste år, er det lidt usikkert! Sikkert er det imidlertid, at der er følgere, som har læst indlæg her på siden i mere end 10 år. Det er imponerende, dejligt og inspirerende for mig. Tak for jeres respons, spørgsmål og kommentarer som jeg modtager her, eller på mails. Bliv endelig ved!

Jeg syntes på et tidspunkt, det var lidt navlebeskuende, at skrive 5 afsnit om vores egen have (“En have i evig forandring”), men her tog jeg tilsyneladende fejl. Tak for de mange tilkendegivelser, som har givet udtryk for, at artiklerne netop har været den inspiration, jeg havde håbet på.

Et nyt haveår bringer nye udfordringer og glæder – jeg håber, jeg med denne blog, fortsat kan være med til at, bringe glæde i havearbejdet – ikke mindst for de mange nye haveejere, som er kommet til i de sidste par år. GODT NYTÅR!img_2346

Årets billede viser vores store Mistelten (Viscum album) i den snedækkede have i dagene op til jul. 

Om rhodospecialisten

Siden 1975 passioneret samler af Rhododendron, Azalea og surbundsplanter iøvrigt. Har op mod 450 Rhododendron i haven, heraf mange vildarter. Desuden en stor samling alpine planter i havens stenbede og trug. Konsulent og disponent på planteskoler, heraf de sidste 20 år på en af Danmarks største planteskoler, Aldershvile Planteskole i Bagsværd. Fotograf med et digitalt billedarkiv på mere end 30.000 planter. Leverandør af billeder til fagblade, annoncer og andre medier. Forfatter til flere omfattende bøger om Rhododendron og andre surbundsplanter, en håndbog, artikler for GAU, Haven m.m., samt forfatter og fotograf til planteskolernes fagblad om Rhododendron. Havedesigner siden 1980. Foredragsholder siden 1990. Medlem af 'HAVEN'S rådgivningspanel. Rådgiver privat om beskæring og sygdomme og udarbejder haveplaner.
Dette indlæg blev udgivet i AKTUELT NYT og nyttigt, Artikler. Bogmærk permalinket.

6 svar til GODT HAVENYTÅR 2022

 1. Flot mistelten
  Også godt nytår til dig
  fra Lisbeth på Samsø

 2. Hans Hertzog siger:

  Tak for året som gik og tak for altid interessante artikler.

 3. Tove secher siger:

  Kære begge to
  Godt nytår til jer begge🌲🎶

 4. marie siger:

  Godt nytår. Haveindlæg kan aldrig være navlebeskuende for have- og planteelskere-:)

 5. solveig bek siger:

  Tak for mange gode artikler.
  Godt Nytår til jer ✨⭐️

 6. Lone Frederiksen siger:

  Godt nytår🎉🎉
  Tak for fin inspiration, og lærerige artikler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s