Aktuelt

FORÅR  2022:

TRÆFFETIDER PÅ ALDERSHVILE PLANTESKOLE,                                                                 Bagsværdvej 194, 2880 Bagsværd 

 Aldershvile Planteskole har et af landets største udvalg af Rhododendron både inden for hybrider og vildarter. Afdelingen blev udvidet og moderniseret i 2020. 

AKTUELT – MÅNED FOR MÅNED: brug søgefunktionen, skriv “aktuelt i …” (f.eks. august).  I perioden august 2013 til juli 2014, skrev jeg et indlæg om aktuelle gøremål i hver af de pågældende måneder.

Hvis du ønsker at få en mail hver gang jeg opdaterer denne blog, skal du trykke på knappen FOLLOW øverst til højre i dit skærmbillede. Herefter skal du indtaste din mailadresse. Du modtager så en mail, som du skal bekræfte.

2 svar til Aktuelt

 1. Finn Larsen siger:

  Hej Niels
  Jeg har prøver at tilmelde mig før til din blok uden held håber det lykkedes denne gang
  Jeg var på Aldershvile planteskole forleden, jeg blev imponeret, jeg købte bl. Andet. En obiculare, og fik her at vide at den ikke kunne tåle gødning, passer det?
  Med venlig hilsen
  Finn Ladsen

 2. R. orbiculare er ikke specielt vanskelig med gødning – den skal jo også have noget at leve af. Dog er det bedst at gøde med en speciel rhododendrongødning. Pas på med at gøde for meget, da hellere 2 gang om foråret med 5-6 ugers mellemrum. Jeg anvender Osmo-surbundsgødning, og tager ikke specielle hensyn.
  Med venlig hilsen
  Niels

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s