Aktuelt

Efter 22 år hos Aldershvile Planteskole, besluttede jeg i juni måned 2022, at de lange dage, ofte i ikke så godt vejr, var ved at blive lidt for meget for min efterhånden fremskredne alder. Jeg siger derfor tak til både planteskolen og alle de trofaste kunder, hvis ønsker jeg gennem årene har forsøgt at efterkomme.

Jeg lægger mig dog ikke på sofaen – men fortsætter med at tegne haver, hjælpe med rådgivning om sygdomme, beskæring, udvidelser med nye planter  – kort sagt som altid, og i jeres have.

Bloggen bliver naturligvis stadig opdateret. Jeg følger med i nyheder i planteverdenen. Kommer til at skrive om mange, mange planter, nogle som for længst burde være nævnt, og naturligvis også om nye erfaringer med surbundsbedet. I hele bloggens levetid har jeg opdateret de enkelte artikler, når ny viden er kommet til. Så til tider kan det betale sig at genlæse!

AKTUELT – MÅNED FOR MÅNED: brug søgefunktionen, skriv “aktuelt i …” (f.eks. august).  I perioden august 2013 til juli 2014, skrev jeg et indlæg om aktuelle gøremål i hver af de pågældende måneder.

Hvis du ønsker at få en mail hver gang jeg opdaterer denne blog, skal du trykke på knappen FOLLOW øverst til højre i dit skærmbillede. Herefter skal du indtaste din mailadresse. Du modtager så en mail, som du skal bekræfte. Herefter får du en mail, når der er nyt. Jeg lover det ikke bliver hver dag!

FACEBOOK: Jeg har oprettet en profil på facebook med korte opslag: rhodospecialisten

Som altid tager jeg gerne mod spørgsmål. Helst på mail (rhodospecialisten@gmail.com) og med fotos. Jeg besvarer alle henvendelser hurtigt. Langt hovedparten er også gratis. Er det meget store spørgsmål, f.eks. planter til en hel beplantning, vil jeg dog forinden bede om en mindre erkendtlighed. Et ønske jeg har haft i mange år: Skriv venligst hvor I bor, når I stiller spørgsmål. Det er svært at give et seriøst svar, når man f.eks. ikke kender det lokale klima! Navn og mobilnummer, tak! Det er også underligt at svare en person, hvis navn/adresse er ukendt!

Aldershvile Planteskoles store Rhododendronafdeling, er naturligvis klar til fortsat at  betjene jer:

 Aldershvile Planteskole har et af landets største udvalg af Rhododendron både inden for hybrider og vildarter. Afdelingen blev udvidet og moderniseret i 2020. 

2 svar til Aktuelt

 1. Finn Larsen siger:

  Hej Niels
  Jeg har prøver at tilmelde mig før til din blok uden held håber det lykkedes denne gang
  Jeg var på Aldershvile planteskole forleden, jeg blev imponeret, jeg købte bl. Andet. En obiculare, og fik her at vide at den ikke kunne tåle gødning, passer det?
  Med venlig hilsen
  Finn Ladsen

 2. R. orbiculare er ikke specielt vanskelig med gødning – den skal jo også have noget at leve af. Dog er det bedst at gøde med en speciel rhododendrongødning. Pas på med at gøde for meget, da hellere 2 gang om foråret med 5-6 ugers mellemrum. Jeg anvender Osmo-surbundsgødning, og tager ikke specielle hensyn.
  Med venlig hilsen
  Niels

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s