Aktuelt

FORÅR  2020:

TRÆFFETIDER PÅ ALDERSHVILE PLANTESKOLE,                               Bagsværdvej 194, 2880 Bagsværd, alle dage kl. 10-16

JEG TRÆFFES IGEN PÅ PLANTESKOLEN FRA FREDAG DEN 8. MAJ OG DE EFTERFØLGENDE ANFØRTE DATOER – HÅBER VI SES – MED AFSTAND!

MARTS:  29. 

APRIL:  5. – 9. – 12. – 19. 

MAJ:  3. – 8. – 10. – 17. – 21. – 24. – 31.

JUNI:  5. – 7. 

Ønskes aftaler uden for ovennævnte tider, kan vi finde ud af det via telefonen: 3513 6053

Over 600 forskellige Rhododendron finder du i afdelingen. Aldershvile Planteskole har et af landets største udvalg af Rhododendron både inden for hybrider og vildarter.

AKTUELT – MÅNED FOR MÅNED: brug søgefunktionen, skriv “aktuelt i …” (f.eks. august).  I perioden august 2013 til juli 2014, skrev jeg et indlæg om aktuelle gøremål i hver af de pågældende måneder.

Hvis du ønsker at få en mail hver gang jeg opdaterer denne blog, skal du trykke på knappen FOLLOW øverst til højre i dit skærmbillede. Herefter skal du indtaste din mailadresse. Du modtager så en mail, som du skal bekræfte.

Info: FRA DEN 1.8.2016 ER MIT GRATIS RÅDERUM TIL BLOGGEN UDLØBET. HEREFTER VIL JEG BETALE ET MÅNEDLIGT BELØB, FOR AT KUNNE BLIVE VED MED AT DELE UD AF MIN VIDEN TIL MINE MANGE BRUGERE!

Jeg er stolt over, at der i 2019  har været næsten 150.000 hits på denne blog. Det forpligtiger mig til fortsat at arbejde med bloggen! 

 

2 svar til Aktuelt

 1. Finn Larsen siger:

  Hej Niels
  Jeg har prøver at tilmelde mig før til din blok uden held håber det lykkedes denne gang
  Jeg var på Aldershvile planteskole forleden, jeg blev imponeret, jeg købte bl. Andet. En obiculare, og fik her at vide at den ikke kunne tåle gødning, passer det?
  Med venlig hilsen
  Finn Ladsen

 2. R. orbiculare er ikke specielt vanskelig med gødning – den skal jo også have noget at leve af. Dog er det bedst at gøde med en speciel rhododendrongødning. Pas på med at gøde for meget, da hellere 2 gang om foråret med 5-6 ugers mellemrum. Jeg anvender Osmo-surbundsgødning, og tager ikke specielle hensyn.
  Med venlig hilsen
  Niels

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s